AinMaisarah 27 Tahun Hari Ini! =D

You may also like...

43 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Heheheh..
    Selamat Hari Lahir Kak Ain !!
    Waahh..
    Dah 27 tahun..
    Balqis doakan semoga Kak Ain berjaya dalam bidang penulisan, panjang umur dan bahagia bersama keluarga 😉

    p/s; Kak Ain comel laa.. Nak je cubit2 pipi tu.. Hehehhe 😀

  2. WAH!
    Kak Ain SELAMAT HARI WUJUD.
    hehehe.
    selamat hari jadi yg ke-27.
    semoga Kak Ain panjang Umur, & success sentiasa.
    semoga ALLAH rahmati Kak Ain sekeluarga selalu.:)

    aminn!~

    ikhlas!:)

  3. Serenity says:

    hepy besday kak ain maisarah..
    semoga kerjaya penulisan makin berkembang!dan moga2 kak ain sukses dn bahagia brsama suami trcinta!

  4. Nurul 'Atiya says:

    salam..
    selamat hari lahir kak ain…
    semoga kak ain trus berjaya..
    sy akan mendoakan kbhagiaan kak ain…
    : )

  5. nurulbalqis says:

    Muka Kak Ain masa umur 7 tahun dengan 27 tahun sangat lain..
    Kena tengok lama2 baru ada persamaan sikit 😀

  6. aLyaLya =] says:

    Selamat hari lahir, Kak Ain =D
    Hidup baik-baik yee !
    Semoga Kak Ain terus maju dalam karier Kak Ain =)

  7. qeenaolala~ says:

    selamat hari lahir kak ain
    cpt yer dpt bby
    :))
    moge akak sukses slalu yeah!
    wat citer3 yg besh33
    :))

    ahah
    i’m ur new fan
    :)))

  8. wow! happy birthday kak ain. muka kak ain masa umur 7 tahun tu lain sangattt

    Diana:)

  9. Anis Hamizah says:

    Assalamualaikum..
    Hai,Kak Ain..Happy birthday..Semoga panjang uur,dimurahkan rezeki dan diberkati Allah sentiasa..
    ….Amin….

  10. happy birthday kak ain…kak ain …muka kak ain masa umur 7 thn dulu memang lain lah….
    syiqin doa kan kak ain panjang umur ,di murahkan rezeki….n….

    lupikrlah sendiri…

  11. eyrah says:

    selamat ari jadi kak!!!!!semoga bahagia selalu…..

  12. SELAMAT HARI JADI KAK AIN!!!nampaknye kak ain dah makin tua…hehe gurau…

  13. star dazzle says:

    happy birthday kak ain!!!!!!!!!!!!!!!!!semoga dipanjangkan umur dan dimurah kan rezeki juga semoga berjaya dalam karier menulis!!!!!!

  14. ainon mohd says:

    Selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada Puan Ain Maisarah, novelis remaja paling ngetop di Malaysia.

    Didoakan Puan Ain sihat walafiat sentiasa dan kekal bahagia sepanjang hayat, serta dilindungi Allah dunia dan akhirat. Amin.

  15. ayunidiyana says:

    HAPPY BIRTHDAY!
    Selamat Ulang Tahun yang ke 27.
    Semoga panjang umur.

  16. aQMa says:

    Selamat hari jadi kak ain!
    wah, kak ain dah masuk 27 tahun..
    takper..muda lagi..
    semoga kak ain sentiasa menulis buku² yang menarik!
    semoga kak ain panjang umur & dimurahkan rezeki juga!
    sayang kak ain selamanya!

  17. Shasha says:

    Hehe,
    baru saya tahu hari ni birthday kak ain..

    Happy Birthday Kak Ain!!
    Semoga pjg umur murah rezeki 😀

  18. MeZ says:

    selamat hari jadi KAk Ain..
    Moga kak Ain panjang Umur..

    trima kasih sebab wish kat mez Hari itu

    kak Ain comey la… 😀

    Salam,
    MeZ

  19. Shasha says:

    p/s: hrpnya kak ain blh tulis 10 buku pula thn ni,
    hehe 😛

  20. Adilah Nur says:

    hai kak ain!!!
    selamat hari jadi!!!
    may god bless you!!!
    keep up your good work!!!
    semoga bahgia di samping keluarga!!!
    and terus menghasilkan buku2 yang bez!!
    yeah!!!

  21. aifaa says:

    wahhh !
    besdei sy 3.3
    nk dekat sama !
    yeyeyy !
    oh ya,kak ain dtg la baca blog sy,ada tulis pasai buku2 kak ain yg sy suka (:

  22. Sara =) says:

    hehehe …

    selamat hari lahir Kak Ain !
    Semoga bertambah sihat dan ceria selalu

    PS: Ingatkan nak wish pukul 11.59 malam nanti, tapi takut mak marah pula nanti. esok nak sekolah! hehehe =)

  23. Natasha says:

    wah….Selamat ulang tahun.. semoga panjg umo murh rezeki..
    Smoga makin rajin membuat novel2 baru…

    p/s: kata org tuah ayam nampk di kaki tuah manusia siapa tau cm kak ain lah..hehe…goodluck!!

  24. I n n z says:

    happy burfday kak ain..

    do visit my blOg yahh
    plzz..

    http://innzninety.blogspot.com

    ^___^

  25. Selamat Hari Jadi kak Ain
    semoga panjanG umur+murah reZeki
    ;))

  26. salam..
    hepy belated birthday kak ain..
    sorry la ucap lmbat..
    smlm sye demam tpi da sihat..
    pape pon semoga kak ain panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    p/s:umo da 27 tahun ble nak dpt ank??hehe..just kidding..

  27. happy belated birthday!! (~^0^~)/

  28. syudJB says:

    kak Ain !
    Selamat hari lahir ya !
    hehe..
    Semoga kak Ain sentiasa ceria dan kekal dengan keluarga tersayang..
    Semoga kak Ain dipanjangkan umur dengan perbuatan yg baik 🙂
    Amin..

  29. Hallu Kak AIn…
    Happy bufday yg ke-27..!!(mudaxx jugerkk erkk!!hehe)
    Hurm…camner erkk carenyew kte nk antar adiah???

  30. Hurmm…dyeorg kater muka Kak Ain len..
    Tp….bg sayer…amat samer!!!
    ???
    hahaha….

  31. siti fatimah says:

    wahh

    selamat hari jadi kak ain!!!!!!!
    semoga dipanjangkan umur ye
    hehehe

  32. AinMaisarah says:

    Salam semua pengunjung Rumah Pink AinMaisarah,

    Kepada semua yang mengingati,

    Nurul Balqis
    Chiya So What?
    Serenity
    Nurul ‘Atiya
    Alya
    Qeenalola
    Nur Diana Syahira
    Anis Hamizah
    [email protected]
    Eyrah
    Nurul Huda
    Star Dazzle
    Bos Besar PTS Puan Ainon Mohd
    Ayuni Diyana
    Aqma
    Shasha
    Mez
    Adilah Nur
    Aifaa
    Sara
    Natasha
    Innz
    [email protected] original
    Izzlin Rafiqqah
    Doraemon Lover
    SyudJB
    Farisah Adriana
    Siti Fatimah

    Kak Ain nak ucapkan berBANYAK-BANYAK-BANYAK terima kasih atas ingatan dan ucapan selamat harijadi dan doa-doa semua.

    Kak Ain tak mahu hadiah apa-apa ye! Ini kerana pada Kak Ain, kehadiran dan kunjungan para pembaca semua ke sini adalah hadiah yang sangat berharga.

    Ya Allah Ya Tuhanku… kurniakanlah kebaikan dan kesejahteraan yang beribu-ribu kali ganda lagi kepada semua pengunjung di sini. Amin!

    Sayang Semua,
    AinMaisarah

  33. NuriY says:

    Kak Ain dah 27?? Biar betul!! Kak Ain nmpk muda… Saya ingat Kak Ain around 24-25 like that. 😀
    Apa2pun, HAPPY BIRTHDAY KAK AIN!! Semoga Kak Ain akan lebih berjaya dan akan berjaya di dunia dan di akhirat. Insya-allah… Amin.
    🙂

  34. oReyLeu says:

    selamat hari jadi kak ain!!!
    sorry lmbt wish..
    semoga kak ain panjang umur dan dpt byk idea untuk buat buku…
    comella kak ain time kecik2 dulu…
    =D

  35. marjan says:

    appy beday kak ain

  36. Batrisyia says:

    Salam kak ain…

    Selamat hari lahir yg ke 27!!
    saya doakan agar bidang penulisan kak ain makin berkembang!!

  37. cik imah says:

    wahwahwah, kak ain!
    SELAMAT HARI JAdi yek..
    semoga pnjg umur dan murah rezeki..
    😉

    psstt; besday saya 9 MARCH pulee~
    heee~ (sebok plak nk bgtau
    XD

  38. sarah says:

    wah…….

    kak ain,maisarah ucapkan selamat hari lahir..
    kak ain nak bukak maisarah punya blog pulak tak????kalau nak bukak bukak lah (https://www.wonderprincess-sarah.blogspot.com)…….ok sampai sini jelah salam……….

  39. sarah says:

    banyak nye peminat kak ain menakjubkan….!!!!!! saya pun peminat kak ain juga jadi dengan itu saya mengucapkan selamat hari …dod..dod..dod hehehe

  40. sarah says:

    This comment has been removed by the author.

  41. ain says:

    wah. maksudnyer sye tlaambat nak wish akak. sorilah sbb sye kat asrama wak tu tu. Happy Birthday And Sorry

  42. fifa says:

    Assalamualaikum kak Ain,saya dah beli novel Aku Mahu Popular&Aku Mahu Ke New York1&2.Boleh ke saya bayar lambat bezanya macam nak dekat 4 bulan kot.Tak silap sayalah.Saya tempah secara online.Akak tolong e-melkan kepada saya di:[email protected]

  43. aleegus says:

    selamat hari lahir kak ain.
    moga panjang umur dan bahgia slalu!
    saya doakan kak ain terus maju dalam bidang penulisan.

    p/s:kak ain memang comel la……

Leave a Reply