4 Buku AinMaisarah Menjadi Best Seller PTS

You may also like...

51 Responses

  1. Yana says:

    ola
    hello bello
    kak ain jangan lah putus asa!!!!
    Saya akan sentiasa support kak ain…
    harap-harap akak akan terbitkan buku banyak….
    saya juga harap aku mahu ke new york dipasrkan dengan cepat….
    saya taksabar nak beli dan baca buku impiana 3.

  2. ishh Kak Ain .
    Tahniah la ye !
    Duit tu Kak Ain nak buat apa ?

    ekekekke .

    Impiana 3 bila nak keluar .

    Sangat suka la baca
    buku Kak Ain .

    Terasa macam saya pun ada dalam cerita tu .

  3. Sara says:

    Kak Ain janganlah putus asa.
    Itulah namanya dugaan. Tak semua yang kita buat akan berjaya walaupun kita sudah berusaha sehabis mungkin.

    Janganlah tolak tepi sahaja Impiana III.. Kak Ain tak kesiankan kami?

    p/s: Bila kita kecewa, berdoalah. Insya-Allah perasaan itu akan hilang sedikit demi sedikit..

  4. hana says:

    kak ain plz….jgn ketepikan impiana 111 sian hana..

    p/s..kak ain x kesian kat hana ???

  5. Nur Farahani says:

    kak ain janganlah berputus asa.
    kak ain hendAkkah kami menunggu
    lama buku impiana III?Janganlah kak ain!kak ain tidak kasihankah melihat kami menunggu lama buku itu?
    jangan ketepikan.kak ain patut menganggap itu ujian.

    berdoalah,insya-allah,problem akak nie akan boleh di selesaikan

    Salam,
    Nur Farahani

  6. annisa says:

    Hai kak ain,

    janganlah sedih kak ain.kak ain
    kan happy go-lucky orangnya.
    Teruskan berusaha ya.Saya juga dah
    tak sabar nak baca impiana 3 &
    aku mahu ke new york.

    Luv,

    Annisa =D

  7. Kak Ain ,
    Kenapa buku Aku Mahu Jadi Juliet tak ada ?
    hehehe .
    Ala ,
    Jangan la seksa kami .
    Kami nak sangatsangatsangat baca sambungan Impiana III .
    Mendebarkan masa baca ending Impiana II .

  8. Anonymous says:

    Ala…Kak Ain
    Janganlah macam nie!!!
    Dlm byk2 buku Kak Ain,
    buku Impiana 3 yg plg
    saya suka sangat sangat
    sangat sangat!!!
    Dan buku nilah yg
    plg best sangat sangat sangat
    (bg saya lah)
    Jgn ketepikan yew!!!

    Afrina

  9. irah zafirah says:

    Kalau tak ada semangat,ada-adakan sbb saya memang tak sabar nak tahu ending dia macam mana.
    Yang best seller banyak buku petua-petua.

  10. *~husna-96~* says:

    salam,
    kak ain..klu kak ain kecewa sy lagi kecewa sbab lama kene tunggu nk baca impiana 3..sianlah kitorang yg tetunggu-tunggu ni.plizz..

    pada sy antara sbab impiana 1&2 xdpat masuk top list mgkin sbab=

    ## bilangan page tebal sangat..
    ## harga buku mahal
    ## design cover kurang menarik..

    cadangan sy..supaya blangan page dikurangkan sperti buku2 biasa..

    salam,
    *~husna-96~*

    p/s:kak ain banyakkan doa tau..harap proses melambatkan kemunculan impiana 3 dibatalkan..

  11. nurulbalqis says:

    Alaa…
    Kak Ain kuat kan laa semangat…
    Maybe buku Impiana&ImpianaII tu x cukup promosi…
    Masih ramai kat luar sana yg x cam buku tu…
    Kak Ain kan biasa tulis buku yg cover dye pinky+girly+ceria&riang ria rebina…
    Buku tu pula seram+serius…
    Tu anggapan Balqis laa…
    Tapi harap Kak Ain siap kan je cepat2 buku ImpianaIII…
    Balqis ngan kawan2 lain kan ada untuk beli buku tu…
    Kak Ain jgn risau laa…

    p/s;Tahniah Kak Ain…Bnyk sungguh duit tu…hehehehe…x sabar nak tunggu buku Aku Mahu ke New York..

  12. anis says:

    assalamualaikum,kak ain.
    saya suka sangat buku kak ain
    semua buku kak ain saya ada
    saya asyik ternanti-nantikan buku
    impiana 3 kak ain
    dan juga semua buku kak ain
    tak sabar betul saya
    nak tunggu tahun depan…

  13. azmina98 says:

    kak ain bila buku aku mahu ke new york keluar?bulan ni ke?kak ain janganlah ketepi buku impiana3 tu…saye suka sangat baca buku impiana 1 & 2 tu k..harap kak ain tak ketepikan…

  14. Kak ain, sambung balik buku impiana 3, PLEASE, nanty sy xde semangat lak nak bace buku kak ain, please because we are fan of IMPIANA’s book.

  15. Anonymous says:

    assalamualaikum, kak ain…

    tak pe kak ain, jangan sedih…
    kak ain janganlah berputus asa, tak elok…anggaplah dugaan ini sebagai pembakar semangat kak ain untuk terus berusaha.
    kak ain harus sedar bahawa kesemua buku kak ain telah mengalahkan buku yang mendapat tempat tempat pertama tu. kalau buku itu harganya sebanyak rm 211,714.88 tetapi harga keseluruhan buku buku kak ain sebanyak rm 232,706.39(maaf kalau tersalah pengiraan). kak ain masih boleh berbangga dengan hasil kejayaan itu.

    wassalam,
    nia 08..

  16. shasha says:

    tidakk!!
    kak ain jgn la mcm ni…
    kak ain jgn lah cpt putus asa…
    shasha dh lme tgg buku impiana III :/

  17. Kak Ain…janganlah cepat putuss …Ima dah tak sabar nak baca buku Impiana III…tahniah ye Kak Ain..dapat duit banyak tu..tapi Kak Ain jangan lemah semangat ek…Ima sentiasa sokong Kak Ain supaya dapat menerbitkan banyak lagi novel-novel yang menarik…=D

  18. \\W// says:

    jgn!!!! kak ain, kle x syer nangis (~_~) .. syer akan tetap s0kong kak @!n… kak ain,bler buku aku mahu ke new y0rk akan muler dijual.. syer nak bli ter0s dri kak ain k!!!

  19. Anonymous says:

    Kak Ain… JANGAN La….
    dah tak sabar ni….
    please !!!

    Nadhira

  20. farahani says:

    kak ain,pelease!!!!!sila rujuk komen bilangan ke lima.

  21. nur amni says:

    Kak Ain, janganlah ketepikan cerita Impiana 3. Saya suka sangat-sangat. Best! 🙂

  22. fazsky4 says:

    Kak Ain jangan ketepikan impiana III saya daha x sbr. Ingat kene tunggu sampai April 2009 tp lama lagi…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  23. Nur Sahira says:

    salam kak ain,

    jangan macam ni kak ain
    kawan-kawan sekolah saya suka sangat baca buku impiana I & II.bila saya kata ada buku impiana III dorang suka sangat…jangan la macam ni saya dah boring dah..tak de buku baru….boleh ye kaka ain…saya support kaka ain!!

  24. Anonymous says:

    assalamualaikum..

    noti’g could be said then..
    *[actually i don’t even know you but now i know u right~]* ” )

    saya x baca buku akak kecuali Teman Tapi Mesra..(itu pon adek saya yg pinjam)

    hmm..seorang kawan saya yg mnjadi salah satu peminat buku akak..
    ada bawa buku Impiana 11 ke sekolah..
    saya x baca cuma selak2 ajee
    (heheh jgn marah tau!)
    pastu kwn saya terus duduk dpn saya and told me the whole story..
    kind of sad story..hmm ada rasa nak nangis gak

    – x kan akak x kesian kat kawan saya yg sampai ingat the whole story of all ur books..???

    * i like the relationship between all ur Aku Mahu’s books..
    coz’ different book told us from different sight of people..

  25. Aryanna says:

    Kak Ain buku impiana memang best tp saye rs mmg patut Kak Ain ketepikan novel impiana 2 dulu.Tp make sure buku yg akan datang l best.ape pun Kak Ain all the best!!

  26. NaDHiRah says:

    Sekom KAk Ain…

    Ala…akak..impiana memang saya minat gila-gila..boleh lah kak..datangkan lah balik semangat tuh..saya tak sabar nak tunggu impiana III nih kak..PLIZ..PLIZ..PLIZZ..

  27. Anonymous says:

    Tahniah saya ucapkan kepada Kak Ain.
    Wah,lumayan hasil penat lelah Kak Ain mengarang buku.

    bagi saya, aku mahu popular, impiana dan impiana II merupakan novel terbaik Kak Ain.

    Mungkin ianya tidak jadi bestseller kerana seseorang pembaca itu tidak mengikuti siri itu.

    Dan ya, cover impiana II kurang menarik.

    mereka yang tidak mengikuti aku mahu popular tidak akan mencari impiana.

    tapi, ketiga-tiga novel ini merupakan novel kegemaran saya.

  28. Anonymous says:

    Hi kak ain. melina nak pujuk kak ain ni.jgnlah nak merajuk .. walaupun impiana 2 x msk list tapi peminat ada nak support kak ain . lagipun kalau kak ain lmh semangat and x nak sambung buku impiana nanti peminat nak baca buku apa untuk hiland boring ?

  29. Anonymous says:

    askm…

    kak ain..
    smbglah buat impiana 3…
    saya x sabar nak beli…
    saya tunggu sampai buku impiana 3…
    saya ada semua buku kak ain

  30. ezrin says:

    askm…

    kak ain.. sambunglah buat buku impiana 3…
    saya x sabar nak tunggu buku tu keluar… saya suka sangat baca buku kak ain… kadang2 x sabar nak beli…
    saya tengah tunggu buku kak ain keluar tau…
    x sabar nak tunggu buku impiana 3, aku mahu ke new york 1 & 2 dan aku mahu bergaya…
    saya akan sokong kak ain…
    teruskan berusaha…
    mungkin nama je yang lain…
    so die org x tau buku tu sambungan aku mahu…

  31. mira says:

    salam kak ain..

    kak ain..
    tak boleh.
    saya tak sabar nak tunggu impiana 3 keluar..
    jangan cepat putus asa kak ain.

    yang menunggu,
    mira.

  32. moOnflOwer says:

    semkom kak Ain,

    congratulation ats sume buku yg laris.

    akak jgn laa sdih psl buku impiana tuu. moon n kwn2 kan ader utk beli sume buku hasil tgn kak Ain. truskn 2lis buku impiana tu eyk!

    cheer up ok!

    moon tabik ngan kehandalan akak yg terer dlm pnulisn novel yg mnarik.

    i love ur jokes during ur every writing.. it makes me laugh like a dozen of larks

    p/s nasib baik perut ni bkn bom. klu x, bleh pecah satu dunia bila moon ketawa masa baca buku yg akak 2lis. have sweets to cheer up.

  33. purplypink13 says:

    Assalamualaikum Kak Ain,

    Saya Affiqah Farhana binti Ahmad Faudzi dr Kg. Perwira Jaya di Kuala Lumpur ini sedang melaung supaya Kak Ain jangan sesekali putus asa. KAK AIN, JANGAN PUTUS ASA, I’M ALWAYS HERE. Kalau Kak Ain sedang menulis buku atau mencari idea baru, tiba-tiba telinga terasa panas, saya punye keje la tu asyik berdoa kepada Allah supaya Kak Ain sentiasa mempunyai idea yg bernas, semangat, dan kekuatan bersama 2/3 cawan kopi bagi menghilangkan mengantuk(peringatan untuk kak ain, kopi banyak kafein) untuk menghasil buku yg sangat best & meletop. Saya rasa x sabar-sabar untuk menunggu buku terbaru kak Ain. Satu keluarga suka akan buku Kak Ain, kalaulah adik bongsu saya sudah pandai membaca, mesti saya kena mengambil nombor giliran untuk membaca buku. (hehehe)
    Don’t worry, saya akan sentiasa di sini(nk ke mana lagi)dan sokong Kak Ain dan buku-buku kak Ain. Yea!!!

  34. purplypink13 says:

    Lupa nk ckp,
    JANGAN SESEKALI PUTUS ASA, KUATKAN SEMANGAT!!!
    HIP, HIP
    HOORAY

  35. Salam..
    Kak Ain,memang saya suka kalau kak Ain buat buku,Aku Mahu Bergaya dan Aku Mahu Jadi Romeo.. tapi, saya suka sangat Buku Impiana.. jangan putus asa yerkk..

  36. qilah^_^ says:

    hye…
    tul kate yana 2,akak jgn putus asa..
    kami setia menyokong akak..
    jgn risau..be hepi…
    n tahniah!!
    buku impiana 3 bile nk kuar?x sbr nieh!
    akhir kata,jgn pts asa,keep up da gud work!

  37. aileen says:

    kak ain dah tulis impiana tiga ke?
    tak sabar rasenya nak tunggu buku kak ain keluar.

    p/s:saya sendiri sebenarnya cita2 mmg nak jadi penulis,macam kak ain.tpi nk lagi best macam j.k rowling malaysia,(saye anggap kak ain mcm j.k rowling malaysia)
    haha.
    memang suke nak tulis buku,
    infact saye da siap satu buku,
    tebal la jugak kalo di print.
    kawan2 semua dah bce,
    dorg kate bes.
    tpi sye takut nak hanta kt mane2 penerbit.entahla kenape saye takot.
    maybe saya rase buku saye tak bes macam kak ain buat tu sebab saye tak hanta kot.

  38. iqa ajerlah! says:

    kak ain
    trus laa mnulis
    saya tringin nk bce impiana III

  39. zarifah says:

    ala…kak ain ni semangat la skit…saya x sabar-sabar nak tunggu impiana 3 kuar…harap-harap nanti dijual kat pesta buku antarabangsa pwtc 2009 ngan jual buku-buku comel skali tau…(harap-harap harga murah…

  40. wanie says:

    hello …
    k.ain ,
    jgn ae cm tue …
    sye ngan sedara bertugkus lumus cri buku impiana 2 …
    seb bek da jumpe …
    tggu impiana3 lx …
    dlm bnyk2 buku me n my cousin ske buku impiana best!!!!

  41. k ain..
    bile nk keluar impiana 3???

  42. yati_viva says:

    tahniah,kak ain….waw..kaye lah kak ain …..(kaye-raye)…sory…
    hhhhhhhaaaaa

    ok….finish

  43. iffah nurain says:

    assalamualaikum kak ain..

    kak ain jgnlah ketepikan buku impiana 3..nanti kalau dah hilang idea tu cam ner??huhu…kat luar tu ramai peminat buku impiana..mungkin sbb hargenyer mahal..tp sy x kesah sume tu yg penting best..tlglah kak ain jgn ketepikan impiana 3…dah berbulan saya tunggu..x kan x kesian kot…

    salam,
    iffah

    P/S;kak ain tau x,abg saya pon tgh tunggu impiana 3..tgk,ssampai abg saya suke bace buku tu..die ckp yg lain dr impiana kurang best..huhu..

    P/S:hrp kak ain tunaikan permintaan dr peminat buku impiama..

  44. Nur ieLa says:

    SaLam,,k.aiN…
    k.ain,,jangan la b’putus asa..
    iela dah baca buku Impiana 1 n 2..
    K.ain sambung la tulis buku Impiana 3,,jangan la tolak tepi je…kesian la kt kami semua..
    iela dan kawan2 sentiasa t’tanya2 bila Impiana 3 nk keluar..
    kami semua da tak sabar nak baca..
    iela harap k.ain akan terus b’semangat untuk menulis novel2 yg best2…iela akan terus m’baca buku k.ain yg best2 semuanya..

    Salam,,
    Nur ieLa

  45. safiyya says:

    salam kak ain~

    even i am a teenager oing to be adult,
    tp sy sangat suka dgn semua hasil karya kak ain
    kak ain jgn tangguhkan impiana 3 plss
    as sy salu cek kat mph,n tanye2,impiana 3 dah keluar?
    akak,jom top up semangat!!
    chayok2

  46. Kay says:

    Kak ain, janganlah macam tu. Saya tertunggu-tunggu Impianan III.
    Saya nak sangat baca. Tak sabar ni nak tunggu apa jadi dekat Fasha!!
    Aja-aja fighting!

  47. to: kak ain maisarah
    hello kakak ain saya ingin memaklumkan bahawa saya x setuju dgn ape yang akak hendak lakukan.. saya dah lama menunggu buku terbaru akak ain iaitu impiana III… walauape pun saya sentiasa menyokong akak dari belakang.. saya amat minat akan buku akak yang bertajuk impiana I & II
    please akak do something for you have back the spirit to writting the book..

  48. x bleh!!!dr dulu sye tggu impiana III,rase mcm naik giler,bile pegi mph jer,cr impiana III,x de,syedih tau…..cpt la buat….tp,x de la pakse,ape yg sye nk bg tau a.s.a.p

  49. Alya says:

    hai, Kak Ain! Buat pengetahuan kak Ain, saya dah lama tunggu Impiana 3ni…..Harap2 kak Ain jgn lah tolak tepi Impiana 3 tu..saya memang minat sgt cite tu..best sangat!

  50. Kak Ain yang dikasihi …

    Tak perlu la terbitkan IMPIANA III , saye dah fed up tunggu buku tu . Kak ain merajuk x nk tulis , kteorg merajuk jgak x nk beli buku kak ain . Ade 2 tahun lebih kot saye tunggu buku tu 🙁 kak ain sedar x kak ain kecewakan rmai pembace ? Tolongla kak ain 🙁

  51. chinoket says:

    kak ain…tnya skit bleh??? impiana 3 kluar x lgi??? mira rasa dah kuar tpi mira cari kat byk temapt jual bku,,,asyik blik rumah hampa ja,,,smua bku kak ain mira dah ada,,,dok cari impiana 3 ja x dpat2 lagi…sedih la mcm nie,,,urmmm

Leave a Reply