15 Januari 2011: Episod Pertama The Wannababes dalam siri ‘Jutawan Gedik’

You may also like...

28 Responses

  1. [are~tiQah] says:

    wau! mesti beli nih! wajibun!

  2. AinMaisarah says:

    Aretiqah,

    Wajibun? Hahahah =)

  3. mmg best jutawan gedik!
    tertarik nak bca yg seterusnya.
    kak ain, cerita nie keluar setiap sabtu je yea?

  4. [are~tiQah] says:

    Kak ain : Wajib2! =D

  5. Ryn Reen says:

    dah baca kak ain , best gila !

  6. AinMaisarah says:

    Puteri NurAqiliah,

    Betul sayang. Hanya setiap Sabtu, The Wannababes akan menguasai suratkhabar Berita Harian dengan kisah-kisah gedik mereka mahu jadi jutawan.

    Kasihan… Kak Ain akan buli teruk-teruk mereka semua! ;D

  7. aina fatini says:

    x yah dh g kedai,,,,ad org deliverkn…
    sy mesti akn bace JG….besst2~
    wish u luck…

  8. b u d a k says:

    wow ! best !

    kak Ain , hadiah minyak wangi tu ada satu je ke ?

    hehe .

  9. QISH SARIFF says:

    sangat kagum dengan kjayaan kak ain….

  10. kak ain! salam! saya suka sangat dengan karya kak ain! especially karakter The Wannababes! pagi tadi saya paling awal baca paper dan baca siri Jutaan Gedik! saya suka! saya tak kan terlepas membaca episod akan datang! saya pun nak jadi novelis juga lah! macam kak ain!

  11. nurizzati says:

    Wah! Bestnya.. Kena beli ni…

  12. 1st tyme ziarah belog Ain.. Good Luck dari Kak Zatie 🙂

    SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

  13. Aida Nabilah says:

    Wau…Mesti Beli ni…karya kak ain memang best…

  14. salam k.ain thnnx sbb sdi dtg sek seri g0mbak td . .
    enj0y sgt2 ..
    h0pe ummu dpt jd pnulis n0vel mcm k.ain . ..
    thnxx again bb bg ummu bku prcuma ! !
    l0ve u k.ain .. .

  15. NuraynaDiba says:

    kk ain ayna nk jgak bca tp x smpat nk g shop bli…anyway ayna akn ttap bli kt pjbt ursn NSTP BBU, JB…lv u kk ain…anyway,bila kk ain nk dtg smk seri perling,jb?

  16. wow!! best jgk citer nie.. best sngat sngt… sy support kak ain..

  17. Anis Diyana says:

    sangat best kak ain!!

  18. SyamimiZaini says:

    Alamak Kak Ain! Mimi terlepas siri 1. 🙁

    Kak Ain, cerita Jutawan Gedik ni akan dibukukan selepas habis semua siri tak? Saya harap sangat dpt baca semua sebab selalu terlupa beli.hehe

    (Kalaulah boleh zoom in gambar surat khabar tu.HUHU)

  19. Raihan says:

    Salam, kak Ain! Wa… sedihnya. macam mana nak baca? ayah saya dah hentikan pembelian membeli berita harian. tak tahu kenapa… 🙁 Kak Ain bukukanlah cerita ni.. boleh kan?

  20. Chocolate says:

    ye saya juga kak ain!yah saya tak beli pun Berita Harian..kalau macam ni,tak berpeluanglah saya nak masuk pertandingan yang dianjurkan nanti!

  21. Pa' izah says:

    wahai k.ain
    adusss!!!! saya dh miss paper b.harian utk siri 1, dpt baca kt blog je. cmne ni?admire giler kat perfume tu..ia dh melayang2 kt kepala saya ni k.ain..hu3..pasni saya nak buat scrap book la utk siri jutawan gedik ni, then saya nk display kat library tpt saya kerja ni. mst student berebut2 nak baca.boleh x k.ain?

  22. bettysweet says:

    best nye!!! bagilah free,hehehehe kidding jerlah.

  23. Hanny Fitri says:

    Hai Kak Ain ! Saya Batrisyia Hani . Saya mmg peminat fanatik novel Kak Ain ! Saya suka novel Impiana 3 ! Saya terkejut apabila membaca Jutawan Gedik di Berita Harian ! Yela , selalunya cerita Kak Ain melalui novel . Tetapi , Kak Ain tetap yang TERHEBAD !

  24. Kak Ain ,

    Cerita Jutawan Gedik ni mmang
    “BEST IN THE WORLD !” . Stiap
    mnggu mmang WAJIB bli BH . Mmang
    x sbar nk tnggu kisah sterusnyaa .
    Lagi satu nk tnya , crita JG ni
    x akan dibukukan ke ?

  25. Iffah Atirah says:

    Separuh je yang aku baca.. :'(

Leave a Reply